fbpx

Despre noi

Povestea si obiectivele agentiei Rad Media

Obiectivele dumneavoastra sunt misiunea noastra

Povestea Rad Media

Fondată în 2018 în orașul Deva, agenția de marketing și web design Rad Media a fost creată pentru a oferi servicii de calitate care să vă ajute și să vă înțeleagă afacerea. Suntem o echipă de visători dar totodată o echipă agilă cu experiență și dedicați performanțelor fiecărui client Rad Media. Cunoștințele noastre sunt împărțite pe departamente diferite, de la promovare online (facebook ads, google ads, youtube ads), SEO (creșterea poziției în căutările google), web design si development (creare site-uri și magazine online), până la editare foto și video profesională. Asta ne face o echipă atât de dinamică!

Țelul nostru este de a fructifica afacerea cliențiilor noștri prin metode strategice, acest lucru oferindu-ne posibilitatea de a atinge obiectivele dumneavoastră în cel mai scurt timp.

Suntem conștienți că doriți să vă conduceți afacerea spre succes, mai ales știind că oferiți produse sau servicii de foarte bună calitate, de aceea cu ajutorul nostru veți avea oportunitatea să vă construiți și să vă îmbunătățiți afacerea prin intermendiul mediului online. Primii și cei mai importanți pași spre succesul unei afaceri prospere în mediul online sunt aceia de a intra în contact cu noi și a stabili o întâlnire pentru a discuta în detaliu nevoile și obiectivele dumneavoastră.

Parerile lor conteaza

Ce spun clientii nostri?

Pregatit sa domini mediul online?