fbpx

Optimizare SEO

Depaseste-ti competitorii in cautarile Google

Primele 5 rezultate din cautarile Google primesc 67% din totalul click-urilor

Servicii de Optimizare SEO

SEO (Search Engine Optimization) este una dintre cele mai cunoscute tehnici de marketing online oferind o crestere a afacerii prin optimizarea continutului site-ului web, astfel incat sa cresteti pozitia si relevanta in cautarile Google, pentru expresiile si cuvintele cheie specifice afacerii dumneavoastra.

Popularitatea pe care SEO a castigat-o de-a lungul anilor se datoreaza efectelor pozitive pe termen lung pe care le poate aduce unei afaceri si a unui site web. Prin SEO afacerea dumneavoastra va avea mai mulți vizitatori din cautari organice, gratuit fara a plati pentru promovare.

Adoptand o abordare strategica corecta a optimizarii SEO, ne-am ajutat clientii sa ajunga in primele rezultate in cautarile Google pentru cele mai importante expresii si cuvinte cheie relevante afacerii lor.

Rezolvam probleme reale

Cauti solutii la problemele actuale?

IATA CUM LUCRAM!

1. Raport de audit al site-ului web

Examinam competitivitatea industriei in care se afla afacerea dumneavoastra si a cuvintelor cheie vizate. De asemenea, va informam cu privire la potentialul de crestere a site-ului web in cautarile Google.

2. Raport de analiza competitiva

Oferim informatii vitale despre concurentii dumneavoastra si anume, care sunt principalele cuvinte cheie pe care ei le vizeaza precum si alte informatii. In felul acesta putem intelege mai bine cum ii vom putea depasi in cautarile Google.

3. Cercetare cuvinte cheie

Identificam cele mai cautate expresii si cuvinte cheie pe Google de catre potentialii dumneavoastra clienti. Aceasta lista va cuprinde cele mai relevante cuvinte, precum si expresii, impreuna cu numarul lor de cautari lunare.

4. Optimizare in pagina

Modificam titluri si descrieri meta, continut, cod HTML, denumiri si alti factori de pe paginile site-ului dumneavoastra pentru a-l face relevant in motorul de cautare Google.

5. Backlink-uri de calitate (alte site-uri web va recomanda)

Solicitam / achizitionam backlink-uri dintr-o gama vasta de site-uri web cu notorietate si relevanta pentru afacerea dumneavoastra. Acestea vor imbunatati clasarea site-ului dumneavoastra in cautarile Google pentru cuvintele cheie, precum si expresiile vizate.

6. Optimizare URL-uri (link-uri website)

Analizam si optimizam structura URL-urilor site-ului dumneavoastra. Modificam numele URL-urilor, pentru a fi optimizate si relevante in motorul de cautare Google.

7. Optimizare site web

Optimizam viteza de incarcare a site-ului web, textul si imaginile, de asemenea, incercam sa remediem toate problemele pe care le-am identificat in cadrul auditului site-ului. In acest fel site-ul dumneavoastra web va transforma mai multi vizitatori in clienti.

8. Analiza si rapoarte

Monitorizam continuu eficienta campaniei noastre de SEO si va oferim rapoarte de trafic si clasament la fiecare 3 luni.

Poate va intereseaza

Care sunt preturile serviciilor de optimizare SEO?

Preturile serviciilor de optimizare SEO incep de la:

Preturile includ TVA

Pregatit sa domini mediul online?