fbpx

Remarketing

Una din cele mai profitabile metode de promovare

Tinteste doar persoanele care sunt familiarizate cu produsele / serviciile tale

Reclame remarketing

Campaniile de Remarketing tintesc doar persoanele care au intrat pe site-ul dumneavoastra, dar care nu s-au transformat in clienti. Ne folosim de algoritmi avansati Google si Facebook, pentru a crea reclame personalizate in functie de comportamentul fiecarui utilizator ce navigheaza pe site-ul dumneavoastra.

Ca sa intelegeti mai bine, va voi ofer un exemplu de campanie remarketing pe care poate ati observat-o si dumneavoastra.

„Ati vizualizat anumite produse pe un website, produse de care sunteti interesat dar ati parasit site-ul fara sa le cumparati. Mai tarziu, ati intrat pe facebook unde ati vazut o reclama, cu produsele pe care ati omis sa le cumparati mai devreme. A doua zi, ati citit o stire pe un site unde au aparut din nou acele produse de care sunteti interesat.”

Acest model de reclame functioneaza exceptional deoarece persoanele tintite sunt familiarizate cu produsele / serviciile dumneavoastra.

Rezolvam probleme reale

Cauti solutii la problemele actuale?

IATA CUM LUCRAM!

1. Analiza si strategie

Identificam campaniile in care metoda de remarketing functioneaza cel mai bine si construim strategia de campanie.

2. Creare reclame remarketing

Setam campaniile de remarketing pe diverse canale de comunicare folosite pentru promovarea online a afacerii dumneavoastra.

3. Optimizare reclame remarketing

In functie de obiectivele stabilite, tintim clientii care au intrat pe site, dar nu au convertit. Ii atragem inapoi pe site prin campanii complexe de remarketing folosindu-ne de algoritimi Google si Facebook.

4. Analiza + urmatorii pasi

Analizam rezultatele si va trimitem rapoarte lunare cu progresul reclamelor. Monitorizam in continuare campaniile de remarketing pentru a imbunatati rata de conversie in mod constant.

Poate va intereseaza

Care sunt preturile serviciilor de remarketing?

Preturile noastre pentru reclame remarketing, in functie de complexitatea lor, incep de la:

Preturile includ TVA

Pregatit sa domini mediul online?