fbpx

Soluții de promovare online cu rezultate! "No Bulls**t"

DE CE PROMOVAREA PE CARE AI FĂCUT-O PÂNĂ ACUM NU A AVUT SUCCES SAU NU S-A RIDICAT LA NIVELUL AȘTEPTĂRILOR TALE?

  • Ți s-au creat niște asteptări false, fără a înțelege corect timpul necesar și rezultatele pe care le poți avea cu fiecare platformă în parte (Google, Youtube, Facebook, Instagram, TikTok, Waze).
  • Nu ai ales corect primul și principalul canal de promovare care să îți aducă cel mai bun retur al investiției pentru a putea crește bugetul de promovare și numărul de clienți.
  • Ai un buget de sub 1000 EUR/lună la nivel național și îți promovezi afacerea pe multiple canale de promovare, precum Google, Youtube, Facebook, etc. În felul acesta nu îți vei putea maximiza rezultatele pe cel mai profitabil canal de promovare.

CARE ESTE SOLUȚIA?

  • Intră în contact cu noi folosind formularul de mai jos și vom găsi soluția cea mai bună pentru afacerea ta.
REZULTATE

IATĂ CÂTEVA DIN REZULTATELE OBȚINUTE DE CLIENȚII NOȘTRI

(capturi ale ecranului direct din Google Ads Manager și Facebook Business Manager)

Clientul a investit 25.214,98 LEI în campanii de promovare Google, iar reclamele au produs vânzări în valoare de 294.138,48 LEI.

Clientul a investit 9.685,16 LEI în campanii de promovare Facebook, iar reclamele au produs vânzări în valoare de 214.854,70 LEI.

Clientul a investit 19.199,26 LEI în campanii de promovare Google, iar reclamele au produs vânzări în valoare de 392.367,80 LEI.

Clientul a investit 5.765,94 LEI în campanii de promovare Facebook, iar reclamele au produs vânzări în valoare de 153.022,00 LEI.

Clientul a investit 10.030,31 LEI în campanii de promovare Google, iar reclamele au produs vânzări în valoare de 207.893,60 LEI.

RECENZII

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI?

Cristina Viașu
Cristina Viașu
Administrator FRIGORIFIC ART SRL
Read More
“- profesioniști
- implicați
- deschiși spre nou
- dornici să ajute
- reacții rapide spre succes. Multumim!"
Nicoleta Lalău
Nicoleta Lalău
Administrator LALAU NEW STORE SRL
Read More
“Profesionalism, punctualitate si respect față de cerințele pe care le are clientul, sunt doar o parte din recomandările pe care le pot face ca și client al vostru. Vă multumesc pentru implicarea în cele mai mici detalii pentru crearea site-ului nostru. A fost necesară doar o discuție si ati inteles ce imi doream. La final totul arată mult mai bine decat imi imaginam. Cu siguranța voi alege serviciile voastre mereu. Vă mulțumesc."
Gheorghe Vasilache
Gheorghe Vasilache
Administrator UNIVERSUL LEDURILOR SRL
Read More
“Recomand cu cea mai mare incredere Rad Media. Sunt o echipa de oameni profesionisti care m-au ajutat cand afacerea mai avea putin si ajungea la faliment..Sunt o agentie care isi face bine treaba si datorita muncii lor se vad rezultatele. Multumesc Rad Media"
Mircea Krausz
Mircea Krausz
Manager ANIMED PLUS SRL
Read More
“Recomand cu drag! atat pe partea de marketing, cat si pe partea de web design. Profesionalism, seriozitate, dedicare si un customer service super!!"
Ana Lazăr
Ana Lazăr
Administrator TINMATCO SRL
Read More
“Profesioniști în adevăratul sens al cuvântului și cel mai important doi oameni care pun suflet în ceea ce fac .Eu sunt din Brăila și am preferat sa lucrez de la distanta pentru corectitudinea lor și nu în ultimul rand pentru simplul fapt ca dacă au semnat cu tine să-ți facă reclama pe restaurant nu iau un alt client în orașul tău tot cu același domeniu de activitate .Recomand cu drag aceasta echipa!!!"
Andrei Harbu
Andrei Harbu
Administrator PIZZA HUGO DELIVERY SRL-D
Read More
“Detin o pizzerie din orasul Deva si colaborez de ani buni cu aceasta companie. Pot spune cu certitudine ca sunt foarte multumit de rezultate atat pe partea de marketing cat si de web design!"
Cristina Ghețe-Vesa
Cristina Ghețe-Vesa
Administrator BLOOM CREATIVE ART SRL
Read More
“Recomand cu caldura! Colaborare foarte buna, foarte prompti si deschisi la nevoile clientului."
Cătălin Sava
Cătălin Sava
Administrator BODY VITA SRL
Read More
"Rad Media are o echipa formidabila care m-a ajutat sa imi imbunatatesc semnificativ ranking-ul. Recomand!"
Lucian Julei
Lucian Julei
Administrator MANNSCHAFT OMLETTE SRL
Read More
“Echipa RAD MEDIA!!! Da, i-am ales încă de la început!! Sunt pregătiți, respectuosi si foarte atenti la nevoile mele. Am realizat multe lucruri bune cu ei, mai ales in perioada asta critica!!! Inteligenta, munca intensa si seriozitatea i-au transformat de-a lungul timpului in niste jucatori importanti in ceea ce reprezinta creatia si promovarea online. Ofera intotdeauna mai mult decat au promis. Recomand tuturor celor care vor sa joace in alta liga, mai putin concurentilor!"
Liviu Boc
Liviu Boc
Administrator BILIV SPORTS SRL
Read More
“Sunt foarte multumit de serviciile oferite de catre aceasta firma. Sunt niste oameni minunati, te ajuta foarte mult si pun suflet in ceea ce fac!"
Previous
Next
TARIFE

Prețul serviciilor noastre pentru crearea, administrarea și optimizarea continuă a campaniilor de promovare platită pe platformele Google, Youtube, Facebook, Instagram, Tiktok sau Waze în funcție de diverși factori, încep de la:

  • € 127,00 / lună / platformă

Tarifele includ T.V.A.

Prețul serviciilor de optimizare SEO (website-ul ajunge în topul căutărilor Google pe anumite fraze cheie de căutare) încep de la:

  • € 97,00 / luna la nivel local/județean;
  • € 147,00 / lună la nivel național;
  • € 227,00 / lună la nivel internațional;

     

Tarifele includ T.V.A.

CONTACT

CONTACTEAZĂ-NE

Răspundem tuturor solicitărilor în maxim 24h.