fbpx

3 secrete pe care angențiile de marketing NU ți le spun!

1. NIMIC NU ESTE GARANTAT

Rezultatele nu vor apărea peste noapte, indiferent cât de eficiente sunt campaniile de Google Ads, Facebook Ads, Youtube Ads și așa mai departe. În funcție de afacere și de nișa în care se află afacerea dumneavoastră, performanța și rezultatele variază.

În timp se pot produce schimbările de care afacerea dvs. are nevoie pentru atingerea obiectivelor, însă luați în calcul faptul că pot apărea factori care să schimbe cursul acesteia sau chiar să vă influențeze rezultatele. În maketing la fel ca și în afaceri, rezultatele nu sunt garantate 100%.

Aveți grijă la agențiile de marketing care fac prea multe promisiuni. De ținut minte, dacă sună prea bine ca să fie adevărat, probabil că nu este! În cazul în care lucrați deja cu o agenție de marketing, nu trebuie să vă fie teamă să solicitați rapoarte lunare de performanță.

2. MAI MULT NU ÎNSEAMNĂ ÎNTOTDEAUNA MAI BINE

Unele agenții de marketing vă vor spune că din momentul în care au implementat strategiile de marketing, vizitele pe site au crescut iar reclamele primesc mai multe afișări.

Cu toate acestea, trebuie să vă amintiți că obiectivul afacerii dvs. nu este acela de a avea mai multe vizite pe site ci de a avea mai mulți vizitatori care devin clienți. Dacă vizitele se transformă în clienți veți avea o creștere a vânzărilor. Fiți precauți și nu vă fie teamă să puneți la îndoială agenția de marketing dacă rezultatele întârzie să apară!

3. PROMOVEAZĂ CONCURENȚA

Întotdeauna primele rezultate primesc cele mai multe click-uri pe Google. Agenția de marketing cu care colaborați dvs. poate lucra cu alți clienți care vă sunt competitori și doresc să apară în primele căutări pe Google. Deoarece atât dvs. cât și ceilalți clienți vă doriți același lucru, care credeți că va ajunge pe primul loc?

Adevărul este că doar unul dintre ei va obține locul #1 în căutările Google. Din punctul nostru de vedere, acest lucru nu este etic și corect pentru restul clienților. Soluția este să căutați o agenție de marketing care lucrează exclusiv cu dvs., în nișa și aria în care activați.

REZULTATE

CÂTEVA DIN REZULTATELE OBȚINUTE DE CLIENȚII NOȘTRI

(capturi ale ecranului direct din Facebook Business Manager si Google Ads Manager)

Clientul a investit 9.685,16 LEI în campanii de promovare Facebook, iar reclamele au produs vânzări în valoare de 214.854,70 LEI.

Clientul a investit 19.199,26 LEI în campanii de promovare Google, iar reclamele au produs vânzări în valoare de 392.367,80 LEI.

Clientul a investit 5.765,94 LEI în campanii de promovare Facebook, iar reclamele au produs vânzări în valoare de 153.022,00 LEI.

Clientul a investit 10.030,31 LEI în campanii de promovare Google, iar reclamele au produs vânzări în valoare de 207.893,60 LEI.

RECENZII

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI?

TARIFE

Pretul serviciilor noastre pentru crearea, administrarea si optimizarea campaniilor de promovare platita pe Google, Facebook sau Youtube, in functie de complexitatea lor, incep de la:

 • € 75,00 / luna / platforma la nivel local (oras sau judet);
 • € 127,00 / luna / platforma la nivel national;
 • € 197,00 / luna / platforma la nivel international;

Preturile includ T.V.A.

Pretul serviciilor noastre pentru crearea, administrarea si optimizarea campaniilor de remarketing, in functie de complexitatea lor, incep de la:

 • € 137,00 / luna;

Preturile includ T.V.A.

Pretul serviciilor de optimizare SEO (website-ul ajunge in topul cautarilor google pe anumite fraze de cautare) incep de la:

 • € 67,00 / luna la nivel local (oras);
 • € 97,00 / luna la nivel judetean;
 • € 147,00 / luna la nivel national;
 • € 227,00 / luna la nivel international;

Preturile includ T.V.A.

Crearea unui website de prezentare, in functie de complexitatea lui, porneste de la:

 • € 397,00 ~ website 3-7 pagini;
 • € 497,00 ~ website 8-14 pagini;
 • € 597,00 ~ website 15-20 pagini;


Crearea unui website de tip magazin online, in functie de numarul de functionalitati si numarul de produse, porneste de la:

 • € 587,00 ~ website maxim 100 produse;
 • € 767,00 ~ website 100-500 produse;
 • € 957,00 ~ website 500+ produse;

Preturile includ T.V.A.

CONTACT

Formular de contact

Raspundem tuturor solicitarilor in maxim 24h.